Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunNeR 180 SP
180RunNeR:
--- Citat: vanjossi - 02 Veljača, 2011, 20:41:33 ---ovo moras staviti zato ti se i odvidala vida
--- Kraj citata ---
ja stavio ovo...
Matej28:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Veljača, 2011, 18:38:41 ---meni se na pezou odvila 2 sarafa koja drze tubove od vilica.. sreca skuzio prije paljenja pa zategao.. da je pola navoja jos se odvilo ispalo bi sve :toothy12: :toothy12:
vibracije rulz...
sarafi ako se odvijaju znaci da je sve ok... tj nesto slicno kao i ono, ako pali na alanser nesto onda nije ok... samo kurbla brate :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imao identičnu situaciju...drzali mi se tubovi samo na osiguracima..kad sam bio kocio ja gledam sta nosi opasno i trese volan..kad sam ga parkirao skontam vidim nema sarafa..
no vezano za cvaju
ZMAJ!..
a za odsarafljivanje stavi kao sto su ti rekli feder platne i nemas problema..
i stavi neki filmic da vidimo kako ide :headbang:
vanjossi:
--- Citat: 180RunNeR - 02 Veljača, 2011, 20:47:08 ---ja stavio ovo...
--- Kraj citata ---
skini to i stavi ove, original ti ide podloška, onda ova tzv opružna podloška sa slike(nakon svakog skidanja ja bih stavio nove), vijak :icon_thumright:
ti si stavio loctite, a nije to potrebno(znam jer sam sebi na runneru neki dan skidao kliješta, samo je jače zategnuto)
180RunNeR:
--- Citat: vanjossi - 02 Veljača, 2011, 20:51:17 ---skini to i stavi ove, original ti ide podloška, onda ova tzv opružna podloška sa slike(nakon svakog skidanja ja bih stavio nove), vijak :icon_thumright:
ti si stavio loctite, a nije to potrebno(znam jer sam sebi na runneru neki dan skidao kliješta, samo je jače zategnuto)
--- Kraj citata ---
onda sutra sve skidam..stavljam one gore podloške koje si ti rekao...a loctite...stavit ću kap čisto radi sigurnosti...nisam sad ulio unutra litru...na svaku vidu po kap....
Aprilia00:
men se odvido korman :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju