Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunNeR 180 SP
180RunNeR:
eto da javim par obavjesti...same me nevolje prate....danas bio đir sa bratom...i idemo mi 120km/h..on iza mene i odjednom mi izleti vida iz bloka...čujem ja nego šuškanje i brzo stanem....neznam kako, al odvidala mi se vida koja drži klješta....znači one 2 vide....gornja se odvidala i ispala, a donja samo što nije ispala....srećom sam stao na vrijeme da ne....RIP...i otišo mi digtung na karubatoru...tamo na spoju između karburatora i čašice pušta benzin...stavio diht mase malo u kanalić od čašice i stegnuo...valjda bude bolje...eto...do sljedećeg obavjesta valjda mi se nebude odšarafila mašina....i da napomenem...danas sam sve vide od felgi i vide od klješta zalio loctiteom ... :hello: :hello:
DevMichele:
--- Citat: 180RunNeR - 02 Veljača, 2011, 15:45:12 ---eto da javim par obavjesti...same me nevolje prate....danas bio đir sa bratom...i idemo mi 120km/h..on iza mene i odjednom mi izleti vida iz bloka...čujem ja nego šuškanje i brzo stanem....neznam kako, al odvidala mi se vida koja drži klješta....znači one 2 vide....gornja se odvidala i ispala, a donja samo što nije ispala....srećom sam stao na vrijeme da ne....RIP...i otišo mi digtung na karubatoru...tamo na spoju između karburatora i čašice pušta benzin...stavio diht mase malo u kanalić od čašice i stegnuo...valjda bude bolje...eto...do sljedećeg obavjesta valjda mi se nebude odšarafila mašina....i da napomenem...danas sam sve vide od felgi i vide od klješta zalio loctiteom ... :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
meni su se kljesta znala odvidavat cijela ..a zadnji put sam ostao bez desnog djela kljesta ..
sto se tice loctite dobar je ,ali jednom kad mi je sp ima dobar setup ima je jako vibricije pa mi je palo napamet da felgu stegnem i stavim ljepilo..trajalo je mjesec danas i onda su 3 vide pokle u glavcini :angry7:
180RunNeR:
meni nikad do sad nije niti jedan šaraf otpao osim sad....psmtr...uvatio me strah što da mi se odvida prednja felga u vožnji.... :toothy9: :toothy9:...bilo bi veselja...al sad sam stavio neke nove šarafe i dobro stegnuo (iz lakta) i nek stoji...
SPecial:
--- Citat: 180RunNeR - 02 Veljača, 2011, 17:33:01 ---meni nikad do sad nije niti jedan šaraf otpao osim sad....psmtr...uvatio me strah što da mi se odvida prednja felga u vožnji.... :toothy9: :toothy9:...bilo bi veselja...al sad sam stavio neke nove šarafe i dobro stegnuo (iz lakta) i nek stoji...
--- Kraj citata ---
Meni se je odvidala straznja felga. Prednja ti se nece odvidati,jer se ne prenosi toliko vibracija sa masine na ramu,ako su nosaci ispravni.
vanjossi:
jesi stavio groverke na te vide od kliješta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju