Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunNeR 180 SP
SPecial:
--- Citat: 180RunNeR - 26 Siječanj, 2011, 23:54:46 ---da....samo je mat siva malo drugačija..ova crvena je isto malo jača....prednji disc...pa koči bolje....malo sam se igrao sa kočnicom..i namjesti da mi pakne ne blokiraju disc kad skroz stinem u vožnji...za razliku od serijskoga to je dan-noć....a za bravicu..imam doma 2..samo nemam gumicu ka mi ne ispada...pa neš pokušavam iskombinirat....
--- Kraj citata ---
Tamo ti dođe osigurac,kao i onaj koi je na glavnoj bravici (koji drzi đek spojen za bravu),samo je manji. U utor gurni zicu i omotaj ju okolo i dzi bez problema.
steeef:
imam ti ja negdi taj štift od bravice ak trebaš..
180RunNeR:
--- Citat: stefek - 27 Siječanj, 2011, 00:24:19 ---imam ti ja negdi taj štift od bravice ak trebaš..
--- Kraj citata ---
sutra ću se malo sa time pozabavit...samo treba malo volje...=))))
cu_dbk:
odlicaann :DDD
far i podnice mozda nebi trebao dirati kad bi ispoliro deklo i stapovee ...
CoK:
Stvar je u tome sto nije svatko maher, kao neki, da zna sve, pa zeli isprobati sto mu najvise odgovara...ne postoji savresn setup i jedan sto valja na jednom skuteru, sigurno nece valjati i na drugom.
Kako on slaze svoj skuter to je njegova stvar, ne vasa. I vi ste rastavili dekl 150 puta dok ste slagali svoje skutere u pocetku pa imajte razumijevanja.
Imate temu u off prebacenu ako hocete nastaviti sa raspravom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju