Ležaj je uspješno promjenjen. Nakon lagane vožnjice od 60 km...oko pola gasa... Mjerio dns po gpsu brzinu...CIsta ravnica...nikakva nizbrdica il savijanja u kiflu...zebra je pljunula 91,2 po gpsu..(prije oko 89,2- 90,3)znam da cu za sve nevjernike morat stavit video i stavit cu ga opet,al tako da se vidi i na mobu gps kako mjeri a s drugim cu snimit =) .Isplatilo se puknit novog kliponju.
Setup:
-Gianelli reverse
-Malossi multivar- 6 grama rolice (stage6 s mašću namazane)
-Serijski remen
-POLINI PLAVI CENTRALNI + tc (glavni adut)
-žuti federi kvacila
-malossi red sponge
-dizna 55.
Dizna je bila 53 od početka i skuter je napravio 23 000 km i preko 8t s spuhom,a klip ko novi,svjećica smećkaste boje kao bijela kava..malo tamnija. Savršena smjesa,pa sam stavio za svaki slučaj diznu 55 i limić je gore cjelo vrijeme. Srk-a ima drugaciji filter i zato je smjesa oke,probao filter mali od nrg-a i diznu 64 skut slabije malo ide. Evo slike nakon generalke i novih detalja poput dekla(pjeskaren i farban)
image rupicture hosting-skuter ima onako ljepi dublji zvuk cvaje kad mu dam full gas na 60..i tako besramno dobio batinu 125 ccm i to još u brdo, po ravnici bez beda i u krajnoj i kroz ubrzanje (iam 71 kg).
i evo slike moje cure =) vjerne suvozačice vec 3 i pol godine =)