Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iskustva sa kineskim mobitelima ? EDIT: stigo jeeee
arz:
--- Citat: zvonkec_92 - 11 Rujan, 2012, 10:31:39 ---ovo izgleda stvarno super mobitel a nie skup...
--- Kraj citata ---
...on samo "izgleda"...
zvonkec_92:
kolko vidim za onaj mob iz mog prvog posta.. od kupaca se još niko nije žalio da mob ne valja.... :/ kupio sam ga pa bumo vidli kad dođe jel to kaj valja il ne...
zvonkec_92:
--- Citat: piksooo - 10 Rujan, 2012, 23:15:57 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 10 Rujan, 2012, 15:13:03 ---. samo je glupo kaj ima analogni tv a toga kod nas vise nema
--- Kraj citata ---
Probaj spojit na digitalni prijamnik pa možda proradi... :toothy10: :toothy10:
Mene isto zanima stanje takvih mobitela, recimo ovaj
http://www.ebay.com/itm/F88-Android-2-3-Smartphone-with-Quad-Band-Dual-SIM-3-2-inch-Analog-TV-WiFi-MTK65-/280960835811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416a9220e3
--- Kraj citata ---
gledam ovo to je taj mob jel?? al kolko vidim na videu taj mob ima rezistivni ekran tj ovaj kaj možeš sa noktima stiskat a to se meni ne sviđa..da je kapacitivni još bi možda i kupio to čudo ( i to mi se sviđa ).. ovako sam uzo onaj sa qwerty tipkovnicom... lol 150.51kn točno me izašo na paypalu..
zvonkec_92:
eo ga stigo mob.... a ono, kolko para tolko i muzike.. i očekivo sam neš takvo.. mob kao mob je tak tak al mu je software jadan.. niš od opcija nema.. mislim da nokia 3310 ima više opcija od ovog.. 2 neke loše kamere ima bljeskalica slaba da nevidiš ni 10cm ispred nje.xD ova lampa koju ima na vrhu aj ona bi mogla proč, al i ona je slaba..tipke su preeeesitne i treba ih čačkalicom stiskat...a naviknut ču se.. tak sam i za tač pričo sranje ovo ono nisam znao poruke pisat 2tj dok se nisam naviko da se to ne stišče jako.. TV nema jer je ovo analogni a tog nea kod nas...eo vidi se na slikama kak je "velik" mob.. na galaxyu mi je teško pisat jer su male tipke na ekranu a kamoli ovo.. LoL ovo je baš prava igračka.. jedina pohvala je kaj za sad, sve radi na mobu... mislio sam da pol tog neče radit, kamere bljeskalice itd.. e da i blutut je fkt brz.. iznenadio sam se kak brzo šalje i prima pjesme.. :/ nisam očekivao to... i nekak mi se ne sviđa kaj ima krečtav zvučnik.. kad je smanjen do kraja čuje se jače nego moj galaxy do kraja pojačan :/ bzvz
Uploaded with ImageShack.us
ivanm:
mobitel za djecu, po meni.. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju