Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iskustva sa kineskim mobitelima ? EDIT: stigo jeeee

(1/13) > >>

zvonkec_92:
jel ko imo kakav kineski mob.. al one čistokrvne kineze?? ja gledam malo po ebaju ovaj npr

http://www.ebay.com/itm/Latest-3-Sim-Quad-Band-Qwerty-Cell-Mobile-Phone-MP3-4-TV-FM-Bluetooth-TF-Q9Black-/150800658307?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231c6b6f83

nie skup a fora izgleda.. :D samo me zanima jel iskoristiv bar godinu dana dalje ga bacim i kupim opet novi..

arz:
0 bodova ;)

iPh4s tt

zvonkec_92:
jesi ga imo il napamet pričaš.. ?  nezz čuo sam jaaako puno loših iskustava, moj bratič je imo neki žnj isto mob al ga je služio skoro 2 godine i to neznam kak je izdržao a bio je sav izubijan od padova... pa ono... meni da izdrži 4-5 mjeseci ja zadovoljan.. i onako godišnje promjenim 5 mobitela..

Domba:
Na mobu sam, ne vidim tocno sto je. Do sada sam imao par kineskih androida na servisu. Smece od telefona. Moze izdrzati godinu i vise samo to sve novo rasklimano :-) Plastike gore nego dijecje igracke. I ono najbitnije kada se resetira izgubi imei pa moras rootati i ubacivati u kernel imei i tako. Hardveraki osim tu i tamo koje napuknite plastike nema problema. I touchscreen je katastrofa. I da su malo brzi zvali bi ih spori. :-)

Sent from my LT22i using Tapatalk

Čirolito:
Telefoni su smece ne vrijede vise od 100kn

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju