Tehnički kutak > Tuning skutera
karike???
runner50sp:
eto vozim jos malo i mislim da je tu problem u iglicastom jer dok je hladan opce ne zvecka kao kad je zagrijan, i da jos nesto kad sam kupovo iglicasti frajer me pito koja je grupa ja velim serijska a on me pita jel prva druga il treca a ja nisam ni cuo za to u cem je tu opce rijec?i podvalio mi tu neku za drugu grupu kao da bu ta dobra???jel smijem ja stavit na serijski cilindar malossijev sta se dobije sa sportom?
Crazy Kuree:
--- Citat: vpucko - 13 Kolovoz, 2008, 15:55:21 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 04 Srpanj, 2008, 00:20:44 ---Oće od tomosa da mu prije zariba zbog puknuća karike :icon_biggrin: na minareliju nisu iste debljine karike za AC i za LC u LC su tanje, ili je to samo takva serija klipova...?
--- Kraj citata ---
to onda tebi nest drugacije hehehe ;) ac lc iste karike :)
--- Kraj citata ---
pa pogledaj od neosa karike i od aeroxa, u aeroxa su tanje
gumy:
možeš staviti igličasti koji god oćeš, glavno da dimenzija odgovara.
Drnda:
--- Citat: runner50sp - 13 Kolovoz, 2008, 17:31:27 ---eto vozim jos malo i mislim da je tu problem u iglicastom jer dok je hladan opce ne zvecka kao kad je zagrijan, i da jos nesto kad sam kupovo iglicasti frajer me pito koja je grupa ja velim serijska a on me pita jel prva druga il treca a ja nisam ni cuo za to u cem je tu opce rijec?i podvalio mi tu neku za drugu grupu kao da bu ta dobra???jel smijem ja stavit na serijski cilindar malossijev sta se dobije sa sportom?
--- Kraj citata ---
VJEROJATNO TE PITAO ZA KOJU SPECIJALU SU
runner50sp:
aha,jel dobar polinijev lezaj ili je malosijev ipak bolji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju