Tehnički kutak > Tuning skutera

karike???

<< < (7/9) > >>

Crazy Kuree:
Oće od tomosa da mu prije zariba zbog puknuća karike  :icon_biggrin: na minareliju nisu iste debljine karike za AC i za LC u LC su tanje, ili je to samo takva serija klipova...?

runner50sp:
evo doslo i do toga da sam kupio opet nove karike u piaggiu vukovarskoj platio 100kn i mislim da imam opet problem nije jos poceo ali mislim da oce opet onak zveckat kao sto je prvi put kod novih karika, e sad me zanima jel moguce da nevalja  iglicasti, ili prilikom montaze blokova lagera i radilice nije nesto dobro sjelo pa felsa radilica i sjebe karike?e da i imam serijski spuh a setup ovaj u potpisu pa ga mozda previse vrti a bez spuha?

pitaNS:
iz tvog potpisa ga nema šta vrtiti previše... pre će biti nešto drugo...

vpucko:

--- Citat: Crazy Kuree - 04 Srpanj, 2008, 00:20:44 ---Oće od tomosa da mu prije zariba zbog puknuća karike  :icon_biggrin: na minareliju nisu iste debljine karike za AC i za LC u LC su tanje, ili je to samo takva serija klipova...?

--- Kraj citata ---

to onda tebi nest drugacije hehehe ;) ac lc iste karike :)

runner50sp:
nisu iste karike danas sam trazio u vukovarskoj bas taj model i bas ac cilindar i te su orginal, ac imaju zaobljene krajeve a lc imaju ravne krajeve karika, jel mi moze ko pomoci u cem je problem?da nije mozda i u radilici jer sam stavljo drugu a ima malo  lufta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju