Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Tomi_ZG - 16 Rujan, 2012, 21:08:21Evo i ja doletio do doma,bilo je odlično mada se ekipa na kraju malo razvodnila.Utrke su bile super,za#ebancija isto i još smo se najeli ko zvjeri u oro-goro.Borna zvan Matica dužan si pivu za usluge šarafljenja tvog runnera sam videl tam,i onu pežolu od suhya kraj tvojeg ak je to taj hahaha
Evo i ja doletio do doma,bilo je odlično mada se ekipa na kraju malo razvodnila.Utrke su bile super,za#ebancija isto i još smo se najeli ko zvjeri u oro-goro.Borna zvan Matica dužan si pivu za usluge šarafljenja
Najjači ste mi bili sa uletom na stazu..... Sve mir i tišina nikog na stazi najednom hrpa skutera u grupi i samo gas..... A redari se okreću i kimaju glavom koji k je ovo, ko ih je pustil na stazu?
Mene je redar haltal ja sam među mažoretkinje uletil
stajao sam dole blizu kod kioska kad ste naletili reko sta je ovo utrka pocela??hahahasam neznam kako ste uspjeli na stazu upast
NISI vido driftaća Kak si to uspijo nezz al ti bi mogo biti u guinness knjigi rekorda 1. koji nije vidio driftaća na udaljenosti manjoj od 1000000 M.