Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (20/55) > >>

Marekk:

--- Citat: 2mario2 - 08 Listopad, 2012, 14:02:44 ---evo na kraju bude skut moral dobit frišku boju... jučer frend osvojio prvo mjesto u autocross-u, pa se feštalo malo i nažalost bilo je izlijetanja laganog kad sam išao doma... fulal sam i cestu i zavoj i sve, sve je čitavo samo sam malo zgulil desnu stranu i svoju ruku (fuj alkohol)!!!... lud sam!!! :angry7: al sad bude barem pošprican na novo... mislil sam cijeli u mat crnu ko i sve skutere prije i felge u zlatnu... :dontknow:

--- Kraj citata ---

a ke si prošli vikend rekel  :toothy12: ;D ;D

2mario2:
sprej je 20-tak kn samo... :toothy12: ... a jbg shit se desi ponekad... Neven, ujutro dojdi do mene... svjetla mi ne delaju od kad sam pal... nekaj se pojeb... izgleda... :angry7: desna strana opet shebana... od sad se kroz lijevi zavoj vozim, a kad dođe desni guram skut tak da jednom i prođem bez pada... :toothy12:

2mario2:
evo novosti... ogrebotine od pada sanirane i svjetla rade ko nikad prije... :toothy12: sad još moram nać blatobran zadnji i stavit jer jedva očistim sve što nabaca guma svukud iza... :icon_scratch:

2mario2:
ima da puknem kak kokica... :laughing7: vozim se ja neki dan po kiši i izgleda da mi je u filter i karb došlo svega pomalo... jer upali ok, al mi s vremenom oće krepat i u vožnji mi PONEKAD ne želi priznat gas (ful gas držim, a kad pustim ručku on i dalje dere full)... oće me ubit valjda... :toothy12: :angry7: javim kaj bude kad to očistim...

2mario2:
složio sam da pušta gas kad ja pustim ručku, ali sad mi kod kočenja spusti okretaje i krepa, a neznam zašto!!! do prije par dana bilo je sve dobro... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju