Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
stigli su mi naručeni dijelovi (rolice, crijevo goriva i čok kit)... :toothy12: sutra ih podignem i onda montaža... nadam se da budem sad s ručnim čokom mogel naštelati skut napokon... :toothy9:
Marekk:
E si ga polegel pak prošli vikend ili se ipak čeka ov vikend? ;D ;D :toothy12: :headbang: :icon_thumright:
Sonny br.11:
--- Citat: Marekk - 01 Studeni, 2012, 21:00:02 ---E si ga polegel pak prošli vikend ili se ipak čeka ov vikend? ;D ;D :toothy12: :headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Marekk CARE :jerk: :toothy12:
2mario2:
--- Citat: Marekk - 01 Studeni, 2012, 21:00:02 ---E si ga polegel pak prošli vikend ili se ipak čeka ov vikend? ;D ;D :toothy12: :headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam ni prošli, a nebum ni ovaj... počinjem delati od sutra tak da em nebude vremena, em nebudem smel piti zbog posla... a i prehladil sam se ko budala kad sam se vozil tak da mi se ćini da kad sutra još naštelam ove kej treba, sprobam malo i to bude to za ovu godinu od vožnje kak mi se ćini nažalost... :'(
2mario2:
evo složen Stage 6 ručni čok i radi kak treba... :toothy10: sad još trebam zamijenit crijevo goriva jer mi je staro već izblijedilo, pa ružno izgleda... i stavit BGM rolice od 7.0g nove umjesto ovih 6.5g i to bu nadam se šljakalo bolje malo... a i drugi tjedan bi mi trebao doć stražnji blatobran od Lune (koji bi trebao pasat kolko sam informiran) tak da nebudem svako malo morao čistit oko karba i svega kud mi guma svašta nabaca... :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju