Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (17/55) > >>

2mario2:
evo moje strijele u novom ruhu... :toothy12: felge budu išle u mat crnu, ali kad budem mijenjao gume uskoro (zadnju sam već skurio na pola (alkohol) zato sam odlučio ne piti jedno vrijeme :toothy12:)... ići će gore Dunlop GT301 obje i mir... :frajer:

2mario2:
prednju felgu sam riješio, a sad trebam nabavit zadnju za Lunu ak će mi pasat i pošpricam i nju i to bude to... nove gume gore i na regu... :headbang:

Maurini-Tuning:
Lijepo to izgleda... :icon_thumright: Cime je to opiturano?

2mario2:
bio je sprej party malo... slike nisu najbolje zbog 3.2 kamere, al uživo super izgleda s tim da nije ni bilo prave pripreme kao što bi trebalo inaće... :laughing7:

2mario2:
nakon dosta razmišljanja donio sam sljedeći zaključak: skut nejde na regu jer se tak ne mislim vozit po zimi nego ću ak nađem brzo posao postepeno kroz zimu sređivat ga tak da bude skroz sve spremno za iduću sezonu... nešto sitno ću sad narućit, pa dalje polako... :frajer: i pitanje jedno imam... mašina je znači od Neos-a 100, ali bi trebalo brikat sve jer mislim da je ostatak od CPI-a... jel bolje odvest električaru da prebrika sve kak treba il kupit struju od Neos-a i samo nekak spojit na sve šaltere??? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju