Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (16/55) > >>

Maurini-Tuning:

--- Citat: Rox-Rab - 07 Listopad, 2012, 11:25:00 ---spuh  si trebao u crno  :omfg:

--- Kraj citata ---

2mario2:
bude pošpricano... nisam imao drugi, pa reko barem s tim... ipak bolje to nego hrđavo...  :icon_thumright:

2mario2:
evo na kraju bude skut moral dobit frišku boju... jučer frend osvojio prvo mjesto u autocross-u, pa se feštalo malo i nažalost bilo je izlijetanja laganog kad sam išao doma... fulal sam i cestu i zavoj i sve, sve je čitavo samo sam malo zgulil desnu stranu i svoju ruku (fuj alkohol)!!!... lud sam!!! :angry7: al sad bude barem pošprican na novo... mislil sam cijeli u mat crnu ko i sve skutere prije i felge u zlatnu... :dontknow:

Marekk:
i ond abu neko rekel d aS6 nalje nisu kvalitetne, ili neče grom u koprive, ko d anisu v kršu bile niti  :icon_biggrin: :toothy12:

2mario2:
nego Marek, si videl... al tak sam ih skinul jer sam išao pošmirglati plastike i sutra ga pofarbam na novo da to sliči nečemu... skut bude cijeli mat crni, a zlatni budu prednji i zadnji amortizeri, lim na auspuhu, felge, spojler i par sitnih detalja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju