Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
no,pa ak te primeju nebudu ti kaznu pisali nek ides direkt znjimi s autem .xD
Citat: neven92 - 20 Rujan, 2012, 22:07:03no,pa ak te primeju nebudu ti kaznu pisali nek ides direkt znjimi s autem .xDja sma htel to napisati ali sam se suzdržal kako pjesnički opisano, otkažeju kočnice i gas zašteka LOL
Citat: 2mario2 - 20 Rujan, 2012, 22:01:23Citat: Marekk - 20 Rujan, 2012, 21:55:41Citat: neven92 - 20 Rujan, 2012, 21:53:09pak i mi tvojega registrirame na brzinu s onu zg tablicu hahahahaPa regan je, i jen i drugi, KR.Nekužim kakva ZG tablica od Rox-a je ZG tablica... pa ak peme ja ju prikeljim za silu... to mene ne mući preveć...aha, sad mi je jasne, no, pa bolje i tak nek nikak
Citat: Marekk - 20 Rujan, 2012, 21:55:41Citat: neven92 - 20 Rujan, 2012, 21:53:09pak i mi tvojega registrirame na brzinu s onu zg tablicu hahahahaPa regan je, i jen i drugi, KR.Nekužim kakva ZG tablica od Rox-a je ZG tablica... pa ak peme ja ju prikeljim za silu... to mene ne mući preveć...
Citat: neven92 - 20 Rujan, 2012, 21:53:09pak i mi tvojega registrirame na brzinu s onu zg tablicu hahahahaPa regan je, i jen i drugi, KR.Nekužim kakva ZG tablica
pak i mi tvojega registrirame na brzinu s onu zg tablicu hahahaha
neznam kolka je novčana, ali znam da je to s krivu tablicu krivično djelo... ma bude regan kad dojdem do love neke... a do tad gassss...
malo ti je ler prejak
Po toj ravniic kraj bana sam ja od prijatelja 6icu rastegnul pa mi se tam na onom hupseru digel na zadnji nenadano, belaja
i danas se radilo malo... prišarafio sam auspuh kak treba i na spoj sam stavio diht mase da ne prdi više dolje... sad čekam da to stegne, pa paljenje da čujem jesam li napravio išta ili ništa... ak bude dobro stavim uskoro video novi da čujete kak radi i vidite kak ide...