Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (47/55) > >>

2mario2:
krasno... al barem sad neke znam od te noći... ;D pri Macove klijeti one prve poslije šume na desno de je kiosk sme bili... možda sam i gore kuril... moram iti pogledati... :dontknow: ;D

MarinM:
Kad smo vec na temi, kad ce bojanje plastika  :toothy3: ?

2mario2:

--- Citat: MarinM - 25 Prosinac, 2012, 19:18:47 ---Kad smo vec na temi, kad ce bojanje plastika  :toothy3: ?

--- Kraj citata ---
eto Marine izgleda da bude tek prije sezone negdje nažalost... potrgao sam onu prednju plastiku hrapavu, pa sad dok nju opće nabavim i zamijenim... moram s bratićem prvo srediti mehaniku (paljenje složit kak treba, pospojit svu struju do kraja), a onda ću lakirati... spremno je skoro sve, ali i vremenom sam kratak kad radim skoro svaki dan po 12h i kad dođem doma idem spavat tak da ne stignem... :sad3:

MarinM:
A vremena za paljenje guma svakih 50m ima ahahhaha  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

2mario2:

--- Citat: MarinM - 25 Prosinac, 2012, 19:35:11 ---A vremena za paljenje guma svakih 50m ima ahahhaha  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a to je bila posebna situacija... slučajno sam se našao i popio s rođacima... :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju