Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
eto da javim... opet mi se desilo da je spucavao iz spuha i nisam poslije mogao upalit... sad cekam da bratic dode k meni da pregledamo di ga boli i probamo to rijesit napokon... a lakiranje ce pocekat dok se ovaj problem sanira... :angry7:
2mario2:
rjesen problem s pucanjem zasad... zamijenio sam svjecicu br9 sa 7-icom i vidi cuda, mali pali ko veliki... :toothy9: majku joj i svijecici... najbolja mi je bila sad dok je letila na njivu... nece me vise kostat zivaca bar ta... :kipi: :laughing7: tolko se stanje popravilo da sam i gumu kuril malo (opet)... :party0049:
Marekk:
Si ti možda jučer navečer kuril gumu tu gore na brijegu? ;D
2mario2:
--- Citat: Marekk - 24 Prosinac, 2012, 18:46:14 ---Si ti možda jučer navečer kuril gumu tu gore na brijegu? ;D
--- Kraj citata ---
hmmm... :dontknow: de pa točne??? malo sam si bil u elementu, pa nestalo filma male... :icon_scratch: :laughing7:
Marekk:
--- Citat: 2mario2 - 24 Prosinac, 2012, 21:44:43 ---
--- Citat: Marekk - 24 Prosinac, 2012, 18:46:14 ---Si ti možda jučer navečer kuril gumu tu gore na brijegu? ;D
--- Kraj citata ---
hmmm... :dontknow: de pa točne??? malo sam si bil u elementu, pa nestalo filma male... :icon_scratch: :laughing7:
--- Kraj citata ---
50m prije mene, pa si se vrnul a onda 50m poslje mene, i prešel prema Bukovcu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju