Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
danas je i moj skut zadnji put do prolječa vidio cestu... sad ću nadam se kroz par dana valjda uspjet pošmiglat plastike da mogu krenut sa špric kitom lagano... da me posao ne koči već bi bio pri kraju ako ne i gotov, al eto moram laganini... slike budu uskoro kad krenem s radovima... :headbang:
2mario2:
imam nekoliko pitanja... koju iglu bi stavio umjesto originalne??? i koje dizne (glavna dizna, ler dizna da dobim onda nakon štelanja optimalni rad skutera... radi se o Dellortu 17.5 PHVA TS i mašini od Neosa 100ccm sve serijala... čist informativno me zanima jer kad kupim i stavim drugi airbox i Stage 6 double layer filter bi promijenio odmah i te sitnice... neznam šta je sad unutra točno (mislim da je glavna dizna 74, za ostalo neznam i igla je A21 ak se dobro sječam)...
2mario2:
može nagradna igra jedna... :toothy12: tko mi prvi od vas kolega otprilike veli za iglu i dizne koje stavit nakon što stavim airbox sa Stage 6 filterom dobi za nagradu litru prave zagorske nohe (crveno vino za one koji ne razumiju možda šta je noha... :toothy3: ) zezanciju na stranu, al zbilja bi savjet dobrodošao... :headbang:
Rox-Rab:
sa gljivom bi stavio diznu oko 90 i iglu a12
2mario2:
--- Citat: Rox-Rab - 04 Prosinac, 2012, 17:05:51 ---sa gčjivom bi stavio diznu oko 90 i iglu a12
--- Kraj citata ---
hvala... da ti pošaljem poštom nohu??? zezam se malo (jbg dosadno mi na poslu) ... :toothy12:
i da, a mogu onda ostavit ostalo kak je (mislim na ler diznu i ak koja još ima) ...???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju