Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (43/55) > >>

MarinM:
Takva da  :icon_thumright: :icon_thumright: Ja sam se vec usro  :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

zemo323:
svidja mi se boja, dobro ce to bit  :icon_thumright:

2mario2:
svaku žicu koja nije bila sam danas nanovo izolirao da nebi bilo problema ubuduće... isprobao sam skut i zasad mi se ćini da je sve u redu... nije pucao iz spuha više i vukao je dobro i sve (danas prije vožnje sam ga pustio 2-3min da se malo ugrije, pa krug oko sela s malo gasa i onda krug full gas)... nisam jedino ništa šmirglao jer idem u noćnu kasnije, pa mi se nije dalo...

rekao mi je jedan susjed lakirer danas da mogu sad samo ošmirglat malo skut, pa špric kit i lakirat... veli da nije potrebno stavljat primer jer mi nisu gole plastike nego već pošpricane (tak nekak mi je rekao mislim)... :dontknow: probat ću tako, pa ako zeznem onda ponovo dok nebude ispalo dobro...

MarinM:
Ja uvijek spric kit bez primera, uvjek dobro ispadne :)  :icon_thumright:

2mario2:

--- Citat: MarinM - 28 Studeni, 2012, 15:11:07 ---Ja uvijek spric kit bez primera, uvjek dobro ispadne :)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
onda dobro jer ić prat komplet plastike s benzinom... poludio bi valjda dok bi to napravio... :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju