Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
--- Citat: MarinM - 15 Studeni, 2012, 23:13:40 ---Vlakna su 15kn 2.5x2.5m ili 3x3m nisam siguran, a za smolu neznam, kupio sam je odavno i treba ti utvrđivač... a odi pitaj mozda i nije tako skupo...
--- Kraj citata ---
ak nije onda bi i pokušao to napravit, al neznam gdje pitat za to... imaju valjda u boljim trgovinama s bojama??
MarinM:
ja mislimd a bi toga trebalo bit u svakoj, ako ne svakoj onda skoro svakoj trgovini...
AnconeR:
--- Citat: MarinM - 15 Studeni, 2012, 23:13:40 ---Vlakna su 15kn 2.5x2.5m ili 3x3m nisam siguran, a za smolu neznam, kupio sam je odavno i treba ti utvrđivač... a odi pitaj mozda i nije tako skupo...
--- Kraj citata ---
e dal ima kakav naziv ta smola ili samo kažem u trgovini da mi smola za ta vlakna treba?
zemo323:
mislim da je to pod pravim nazivom stakloplastika.
Objasni coviku sta radis i skuzit ce sta ti triba.
Jesi rijesio ono sto ti gas dodaje kad ga nagnes?
Mislim da normalno ako ga nagnes u jednu stranu da pocme lagano dodavat gas a u drugu oduzimat gas. To je zbog plovka u karburatoru, tako i u mene radi
2mario2:
--- Citat: zemo323 - 16 Studeni, 2012, 05:17:32 ---mislim da je to pod pravim nazivom stakloplastika.
Objasni coviku sta radis i skuzit ce sta ti triba.
Jesi rijesio ono sto ti gas dodaje kad ga nagnes?
Mislim da normalno ako ga nagnes u jednu stranu da pocme lagano dodavat gas a u drugu oduzimat gas. To je zbog plovka u karburatoru, tako i u mene radi
--- Kraj citata ---
nisam to ni pokušao da budem iskren riješiti, a mislim da ni neću (barem ja sam) jer ak budem prčkal budem na kraju još sve raštelal opet... bratiću skut radi normalno kako god ga nagnuo, pa si mislim da zbilja negdi nešt zeza... vidjet ću kad stavim airbox čitav i fiksiram ga kak se bude ponašal... a kak diht masa tvoja?? jel drži?? moja drži još ko luda...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju