Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
--- Citat: zemo323 - 15 Studeni, 2012, 20:51:41 ---pratim ti temu vec neko vrijeme ali ne mogu izdrzat a da ti ne kazem da nisi trebao bojati plastiku oko cilindra i lim na auspuhu ;D mislim da bi ljepse bilo da to dvoje nisi bojao inace sve ostalo 5 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa mogao si i prije napisat za to... velim da kritike, pohvale prihvačam... naravno ova boja nije finalna (bude opet farbanje, al ne sa sprejem nego kompresorom i uz adekvatnu pripremu da to izađe na kraju kako treba)... lim (onaj zaštitni mali) na spuhu je bio srebrni, pa sam u zlatnu ga puknuo da mi se uklopi s ostalim zlatnim detaljima... a plastika oko ventilatora ak si na tu mislio je sad crna... ono di sam skoro cijeli spuh i tu plastiku u zlatno špricao je sada prepravljeno...
2mario2:
imam jedno pitanje... šta bi po vama bilo bolje?? da pokušam napravit undertail od lima (privremeno rješenje dok ću skupit lovu i kupit) nekak ili plexiglasa jer sa vlaknima sam siguran da ću odustat jer neću moć nikak napravit?? lim me nekak najviše privlači jer ga mogu skrojit lako da paše i pigat po volji... :dontknow:
edit: ili od plastike skrojit??
MarinM:
Zasto si siguran da s vlaknima neces moc? Od kartona si napravi podlogu i samo vlakna ljepis po njoj..
2mario2:
--- Citat: MarinM - 15 Studeni, 2012, 22:57:38 ---Zasto si siguran da s vlaknima neces moc? Od kartona si napravi podlogu i samo vlakna ljepis po njoj..
--- Kraj citata ---
mogu pokušat, al stvar je u tome najviše da nisam mislio ulagat sad u to... dok kupim sve što mi treba itd, nego napravit samo ovak dok ne kupim undertail pravi...
MarinM:
Vlakna su 15kn 2.5x2.5m ili 3x3m nisam siguran, a za smolu neznam, kupio sam je odavno i treba ti utvrđivač... a odi pitaj mozda i nije tako skupo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju