Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar 100ccm by 2mario2...

<< < (27/55) > >>

neven92:

--- Citat: 2mario2 - 12 Studeni, 2012, 21:00:34 ---
--- Citat: neven92 - 12 Studeni, 2012, 20:47:24 ---ja ti velim kak ti je najpametnije a ti kak hoces   :)

--- Kraj citata ---
ajd onda da izbacim spuh iz igre... znači remen i variomat i to bi tak bile ok, jel tak?? ovaj drag volan kej bi kupil mi reči je bil na Aerox-u... to bi onda meni pasale, a?? bar da zasad to stavim da ljepše izgleda... nebi se htel vračati na 50 ili 70ccm (još bi i jače htel s vremenem kad ova prdne ili ju ponove složiti)... ova 100-tka mi super ide s tim da znaš da to još nije 100% narihtane...

--- Kraj citata ---

imas internet,malo proguglaj i videl bus da taj volan ne stoji bas dobro na tom skuteru,plus kaj ti nije dosta samo volan kupit nek i onu lulicu trebas...

2mario2:
komplet je i rabljeno je (za novo sad nemam tolku lovu)... volan i lulica skupa 300kn (marke ONE su)... ak nije preloše bi zel, pa si ga lako skinem kad bi kupoval drugi skut jednog dana... idem baš male proguglati, pa da vidim... :icon_thumright:

2mario2:
ovak da je volan meni ne izgleda loše... :dontknow:

2mario2:
blatobran je doma zahvaljujući "donaciji" opet od Nevena i čeka montažu (uz sitno pripasivanje)... još jedna stvar riješena... :toothy10: sad moram u nabavu airbox-a, pa eto ako neko ima doma od Aerox-a, ali poželjno da nema nikakvih oštečenja slobodno se javi na broj moba ili PM...

2mario2:
stavio sam blatobran napokon tak da bude mi sad sve suho i čisto... malo mi čudno izgleda, al bitno da posluži dok se ne nađe love za undertail (ili ga sam napravim nekako)... :dontknow:

kak vam se čini sve što je rađeno do sad?? kritike, pohvale i savjeti dobrodošli... :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju