Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar 100ccm by 2mario2...
2mario2:
--- Citat: Rox-Rab - 12 Studeni, 2012, 10:01:53 ---je taj bas za 100ccm ili 50?
--- Kraj citata ---
na SC-u piše da je za 100-tku... ima ih nekoliko za Minarelli 100ccm, al nekak mi je ovaj zapeo za oko... jedino moram saznat nekako dimenzije jer nebi htio da mi strši iza jako... :dontknow:
neven92:
odustani od toga,vjeruj mi...vozi se sa serijalom kak je,malo deni u red ovak skuter(plastike,gume,rega i to) i kad ti ova masina stane,prodas i stavis minarelli 50,od aeroxa npr,i dalje se vozis ko covek....tuning ove masine je neisplativ jer budes dal 1200kn za auspuh i poslije ga nes imel kome prodati,a nebus dobil bog zna kaj snjim...zal ti bude love,posluhni mene,a skuter cist solidno ide i dalje,novi remen,mozda variomat bolji i tak ta potrosna roba i bolje ti se bude isplatilo nek spuh,racunal sam si ja dok je bil kod mene... :icon_thumright:
2mario2:
a ok... ali znaš kak bi mu lijepo sjel... tak i tak budem vadil kredu da riješim neke stvari, pa sam mislil da bi kakvih 300-400 ojra još ubil h njega i mir (gume, nova boja, rega)... taj tehnigas je 98 ojre, drag volan s lulicu sam našao za 300kn (to bi mogel hpičiti još ovaj mjesec ak bu sreče s parama) i onda se bi vozil tak dok nebi stal... a i kad stane još uvijek se da nabaviti serijska termogrupa (od lika di sam i auspuh uzel) ili ruknuti kit onaj od 125ccm gore... sad kad delam budem opet imal neke lipa više, pa budem si mogel dozvoliti neke stvari ipak ak me razmeš...
neven92:
ja ti velim kak ti je najpametnije a ti kak hoces :)
2mario2:
--- Citat: neven92 - 12 Studeni, 2012, 20:47:24 ---ja ti velim kak ti je najpametnije a ti kak hoces :)
--- Kraj citata ---
ajd onda da izbacim spuh iz igre... znači remen i variomat i to bi tak bile ok, jel tak?? ovaj drag volan kej bi kupil mi reči je bil na Aerox-u... to bi onda meni pasale, a?? bar da zasad to stavim da ljepše izgleda... nebi se htel vračati na 50 ili 70ccm (još bi i jače htel s vremenem kad ova prdne ili ju ponove složiti)... ova 100-tka mi super ide s tim da znaš da to još nije 100% narihtane...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju