Općenito > Generalno o skuterima

Kineski Piaggio

<< < (17/18) > >>

ivanm:
5mm uzmi za benzinm

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

ivanm:
4mm za donje vakum a 5 mm za gornje benzin crijevo.

daRio:

--- Citat: ivanm - 08 Rujan, 2012, 23:33:21 ---4mm za donje vakum a 5 mm za gornje benzin crijevo.

--- Kraj citata ---

Da draga.  :notworthy:

robert:

--- Citat: ivanm - 08 Rujan, 2012, 23:33:21 ---4mm za donje vakum a 5 mm za gornje benzin crijevo.

--- Kraj citata ---
točno, samo što sam ja imao 6mm za benzin

zrakoplovac:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Rujan, 2012, 22:42:25 ---
--- Citat: zrakoplovac - 08 Rujan, 2012, 22:21:51 ---imam 15000 na runneru 08,sad ga čeka veći servis,rolice,remen i td.,ko vurica radi,znal sam po 200 km radit,jednom 320 u danu,i samo mi je bendix otišo i to na kakvih 4-5 soma,i svjećica je promjenjena,ali nikad da bi me ostavil negdi ili tak nekaj slično...naravno,mažen je i pažen,ali kad je vožnja,onda je vožnja,nema milosti...

--- Kraj citata ---
Ja sam recimo kod novog runnera naletio na g#vn#rski primjerak(kupljen je nov),na 4500km mi se raspao katalizator u auspuhu,na 5500km je ležaj na radilici već imao poprilično lufta,na 7000km mi je skroz procurila uljna pumpa,proslinili semerinzi na radilici,zadnji amortizer je dosta brzo počeo lupat,crko čok,crko puž,zvono se spigalo(nikad paljena guma i serijski federi na kuplungu)
Tak da mi se runner zgadio i najrađe bi ga sekirom sastavil

--- Kraj citata ---
jednom je i meni curilo ulje na uljnoj pumpi da,na onoj osovinici di ide poutka sna koju ide sajla,i to neki šugavi castrol,full rijetki,neko smeće fkt,i to više nikad nisam točil i sad je sve ok,a događalo se to već i nekim prije ljudima isto od lošeg ulja  :dontknow:,sad je uglavnom sve ok  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju