Općenito > Maxiskuteri

koji skuter kupiti do 125 ccm

<< < (4/5) > >>

danc00:

--- Citat: daRio - 07 Rujan, 2012, 00:46:36 ---Uz dužno poštovanje prema pokretaču teme ova ideja je totalna idiotarija.
Maxi sa 125 ccm je minimalno jeftiniji od jačeg brata i kad sve staviš na papir u debelom si minusu.
dr#at% i svapati po novom motoru isto nije neki posao ali svaka roba ima svoga kupca i svaka ideja je pola puta do neuspjeha.
Po meni...pričekaj da se stvore uvjeti (godine,lova ili šta te već sprečava) i uzmi 250 ili jače.

--- Kraj citata ---

Posluhni Daria, ko zna zna! Vozim VXR-a par mj, i reko bi da mi je postal spor, samo si još to neču utuviti u glavu jer nebu dobro :BangHead:

luka ns:

--- Citat: daRio - 07 Rujan, 2012, 00:46:36 ---Uz dužno poštovanje prema pokretaču teme ova ideja je totalna idiotarija.
Maxi sa 125 ccm je minimalno jeftiniji od jačeg brata i kad sve staviš na papir u debelom si minusu.
dr#at% i svapati po novom motoru isto nije neki posao ali svaka roba ima svoga kupca i svaka ideja je pola puta do neuspjeha.
Po meni...pričekaj da se stvore uvjeti (godine,lova ili šta te već sprečava) i uzmi 250 ili jače.

--- Kraj citata ---
potpis
kupis si novi skuter i onda stavis na njega drugu mašinu, onda bolje kupi polovan a dobar pa stavi veću mašinu
a 125 je po meni bolje uzet runnera ili tak nešta jer ko sta dečki kažu, 125 na nexusu ili bevu je preslab  :icon_thumright:

jackass:
najvjerojatnije ide bijeli nexus ili beverly perla.. nemogu cekat morot mi je potreban a za njih mi je najlakse dijelove nabavit, kupim cilindar poslije od 210 i par stvarcica i meni dovoljno za po gradu , na ljeto eventualno djir kraj grada i to je to.

jackass:
ili nađem dobru mašinu od 250 ili 300, naravno...

Maurini-Tuning:
Ja bih uzeo VX-a 125 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju