Općenito > Maxiskuteri
koji skuter kupiti do 125 ccm
jackass:
Cao, ubrzo kupujem 125 ccm, ( zbog dozvole nemoze vise ) pa me zanimaju vasa misljenja za neki od navedenih motora, Yamaha xmax 125, Downtown 125, beverly 125 ie ( novi model ) i nexus 125.. naravno stavit cu 250 masinu naknadno ili kit od 210. Najvise mi zasad prolaze beverly i xmax. Hvala ( naravno u pitanju je kupnja novog motora ) ???
pripazi u buduče na naslove tema MOD
lukaex1t155:
meni se osobno to nikako ne sviđa,neki veliki maxi skuteri koji mogu bit i od 500cc i od 125... ja ti preporucam da pogledas jos malo,ima dosta dobrih skutera, npr. runner vx 125 ili aprilia leonardo 125...
jackass:
od runnera jedino novi st i to mozda, nevolim vx-e , zelim prostor i udobnost, lako ja njemu stavim kit sto sve ne, ciljam na na navedene maxi skutere, i ne polovan naravno
Grale:
kupujes novi skuter i onda mislis umjesto nove masine stavljat gore mačka u vreći?
btw,moj izbor -nexus
pralas:
ne znam meni se u zadnje vrijeme sve vise beverly sviđa,to mi je pojam elegancije u skutera...definitivno bev ili nexus,samo znaj da je to sve mrtvo sa 125 ccm...pogotovo nexus 125,njega sam vozio,to je krme od skutera uzas,masina neka ti bude odmah na pameti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju