Općenito > Propisi

cijene kazni u RH od lipnja 2008.

<< < (4/6) > >>

Mr J:
najbolje bi bilo kao kod skandinavaca, kazni me po postotku place, a naravno trebale bi se definirati i minimalne kazne... (ako ljudi ne rade itd...)

Pa kada zaustave jednog Keruma u prebrzoj voznji, neka plati 100 000kn!

Mada je i sebe vjerojatno prijavio na minimalac radi poreza...

gumy:
na kaznu od 7500 kn pa nadalje pokušaj bježanja se naplati 1000 kn, što je na taj iznos relativno malo... tako da ćemo vjerojatno malo malo vidit cirkus neki na cesti..

Crazy Kuree:
Isti slučaj i kod naše policije svi oni koji imaju pare njima ništa policija nesmje, tak da skoro bilo tuča vlasnik caffea udaro lokalnog tučaroša i policija dođe i pita jel dosta a on kaže dosta kad ja kažem da je dosta i oni tak gledaju a on udara, inače odma razdvoje i privedu il zapišu za sud kad bude tuča... policija dođe kad se propinju na velikim motorima bez kaciga sa brzinama oko 150-170km/h (ograničenje 80 izvan naselja) i stane tu blizu da zaustavlja a oni uz policiju prolaze na zadnjem kao da ih nema a ovi ništa ne reagiraju a nas skuteraše stalno hvataju i za kacige kažnjaju i sve što bude nepropisno, nek dan je bila pojačana patrola i baš su na svakom ćošku po selima bili i samo skuteraše kažnjavali i ganjali a aute nisu ni zaustavljali... bar su kazne duplo manje

MaLi_OdvALjivAc:
Nemas sta da se nerviras ako imas dozvolu i kacigu!! Nas mogu da uhvate, njih ne, samo mi je zao sto su to napokon shvatili!! Vise nije zanimljivo

Goran:

--- Citat: Crazy Kuree - 29 Svibanj, 2008, 02:25:23 ---Isti slučaj i kod naše policije svi oni koji imaju pare njima ništa policija nesmje, tak da skoro bilo tuča vlasnik caffea udaro lokalnog tučaroša i policija dođe i pita jel dosta a on kaže dosta kad ja kažem da je dosta i oni tak gledaju a on udara, inače odma razdvoje i privedu il zapišu za sud kad bude tuča... policija dođe kad se propinju na velikim motorima bez kaciga sa brzinama oko 150-170km/h (ograničenje 80 izvan naselja) i stane tu blizu da zaustavlja a oni uz policiju prolaze na zadnjem kao da ih nema a ovi ništa ne reagiraju a nas skuteraše stalno hvataju i za kacige kažnjaju i sve što bude nepropisno, nek dan je bila pojačana patrola i baš su na svakom ćošku po selima bili i samo skuteraše kažnjavali i ganjali a aute nisu ni zaustavljali... bar su kazne duplo manje

--- Kraj citata ---
Frende kad si ti kupiš jači motor onda češ se i ti propinjati i policija će te samo gledat, a dotle vozi svoj skuter i nadaj se da te nebude nitko od drotova zaustavio.Pomiri se s tim!!! :sad1:
 :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju