Općenito > Generalno o skuterima

Aerox rossi replica vs. Aerox obični

<< < (4/5) > >>

te-te-ac:
vjerovatno vam se to cini.. po tome onda nebi ni bile iste plastike, niti mozda rama, a ni vile.. (replika i nereplika) sto nema logike..

ako je uopce kuzim o cemu vi vamo pricate  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: te-te-ac - 05 Rujan, 2012, 23:54:54 ---vjerovatno vam se to cini.. po tome onda nebi ni bile iste plastike, niti mozda rama, a ni vile.. (replika i nereplika) sto nema logike..

ako je uopce kuzim o cemu vi vamo pricate  :toothy12:

--- Kraj citata ---

ovako, zamisli da si jak ko hulk hogan ili efz, ili eladio ili dhorvat pa da možeš primit za obje ručke i popigat volan malo prema naprijed za 3-4 centimetra. E to je to  :icon_thumright:

Beki69:

--- Citat: kupujemskut - 04 Rujan, 2012, 03:39:39 ---Zanima me ima li još koja razlika između običnog aeroxa i rossi replice osim plinskog amortizera i obrtaljke....i još jedno pitanje jesu li rossi replica i toyota panasonic replica totalno iste,tj jeli samo razlika u boji...jer sam skužio da ima još jedna razlika kada sam stavio svoju replicu toyota panasonic (navodno) i rossi replicu i vidio da je prednja plasika kod nogu na rossi replici više nagnuta prema sjedalu,tj. da je upravljač bliži sjedalu i s tim da je nagib vilice malo drugačiji....baš me zanima jel rossi replica po tome jedinstvena ili sam pojeo priču da je moj motor replica (toyota panasonic) a ono frajer samo stavio amortizer i obrtaljku

--- Kraj citata ---

uz ovo kaj si ti naveo razlike (amortizer,i obrtaljke) replice bi trebale jos imat pletene lajtunge i brembo čeljusti :happy3:  :happy3:

fleky911:
svaki rox ti ima pletene lajtunge i brembo celjusti

dhorvat:

--- Citat: fleky911 - 19 Rujan, 2012, 07:42:27 ---svaki rox ti ima pletene lajtunge i brembo celjusti

--- Kraj citata ---

Potpisujem. Od prvog Aeroxa iz 1997. do danas svi imaju iste kočnice, koje btw koče ko lude  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju