Općenito > Generalno o skuterima

Aerox rossi replica vs. Aerox obični

<< < (3/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: kupujemskut - 05 Rujan, 2012, 03:45:01 ---sutra ili prekosutra okačim sliku da se i sami uvjerite o čemu pričam...fakat je cijeli upravljač bliže sjedalu,čak je i unutarnja plastika di idu noge pod drugačijim kutom i ja ju sebi nebi mogao staviti

--- Kraj citata ---

Hm, sad si me bacio u razmišljanje  ::)  SlowRiderov Aerox je imao puno udaljeniji volan od mog Aeroxa ali sam uvijek mislio da je to stvar u godini, ja sam imao 2001 (stari namotaji, instalacija i čukice), a on 2004 ako se ne varam

Moj:

Njegov:

ivanm:
makar ni slowrider nije imao kud sa nogama ..

danyq7:

--- Citat: kupujemskut - 05 Rujan, 2012, 03:45:01 ---sutra ili prekosutra okačim sliku da se i sami uvjerite o čemu pričam...fakat je cijeli upravljač bliže sjedalu,čak je i unutarnja plastika di idu noge pod drugačijim kutom i ja ju sebi nebi mogao staviti

--- Kraj citata ---

Imam i ja jedan takav na servisu, prije par dana imao frontalku  :toothy12:

Nego daj okači te slike, baš me zanima ta razlika, do sad to nisam primjetio, a imo sam barem 10 aeroxa u garaži.

dhorvat:
slike su simbolične (ovo nije slowrider, a ovo prvo nije moj aerox nego isti ko moj)  :icon_biggrin:  Nisam nikad uspoređivao jer mne nije tolko zanimalo. Uglavnom udobnije je vozit ako je volan bliže  :icon_thumright:

Ali čak se i tu vidi razlika ako uspoređujete plastiku ispred čukica sa yamahinim znakom ispod, na "mojem" je dalje

kupujemskut:
evo dhorvat je shvatio o čemu pričam,iako se na ove dvije njegove ne može vidjeti razlika ,slike čim se nađem s frendom i uslikam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju