Općenito > Generalno o skuterima
Aerox rossi replica vs. Aerox obični
dhorvat:
--- Citat: kupujemskut - 05 Rujan, 2012, 03:45:01 ---sutra ili prekosutra okačim sliku da se i sami uvjerite o čemu pričam...fakat je cijeli upravljač bliže sjedalu,čak je i unutarnja plastika di idu noge pod drugačijim kutom i ja ju sebi nebi mogao staviti
--- Kraj citata ---
Hm, sad si me bacio u razmišljanje ::) SlowRiderov Aerox je imao puno udaljeniji volan od mog Aeroxa ali sam uvijek mislio da je to stvar u godini, ja sam imao 2001 (stari namotaji, instalacija i čukice), a on 2004 ako se ne varam
Moj:
Njegov:
ivanm:
makar ni slowrider nije imao kud sa nogama ..
danyq7:
--- Citat: kupujemskut - 05 Rujan, 2012, 03:45:01 ---sutra ili prekosutra okačim sliku da se i sami uvjerite o čemu pričam...fakat je cijeli upravljač bliže sjedalu,čak je i unutarnja plastika di idu noge pod drugačijim kutom i ja ju sebi nebi mogao staviti
--- Kraj citata ---
Imam i ja jedan takav na servisu, prije par dana imao frontalku :toothy12:
Nego daj okači te slike, baš me zanima ta razlika, do sad to nisam primjetio, a imo sam barem 10 aeroxa u garaži.
dhorvat:
slike su simbolične (ovo nije slowrider, a ovo prvo nije moj aerox nego isti ko moj) :icon_biggrin: Nisam nikad uspoređivao jer mne nije tolko zanimalo. Uglavnom udobnije je vozit ako je volan bliže :icon_thumright:
Ali čak se i tu vidi razlika ako uspoređujete plastiku ispred čukica sa yamahinim znakom ispod, na "mojem" je dalje
kupujemskut:
evo dhorvat je shvatio o čemu pričam,iako se na ove dvije njegove ne može vidjeti razlika ,slike čim se nađem s frendom i uslikam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju