Općenito > Maxiskuteri

Koji Nexus kupit ????

<< < (4/9) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: zich - 03 Rujan, 2012, 22:03:30 ---Moras samo kod 500 pazit da ne kupis vec sjebanu masinu. Sjebana znaci da je protukla radilica ( tocniji da budem, klipnjaca je postala jajasta kod bolcne klipa i onda ti to lupa i pitanje je trena kad ce nes puknut)

--- Kraj citata ---
Kaj se to događa?
Baš mi je nedavno jedan lik rekao da ga je strah da ne naleti na takvu mašinu pošto kupuje mastera,ja sam mislio da bulazni.

SnaKe_maN:
Po meni najbolje kupit 500. Ja nisam ni tren razmišljao kad sam kupovao nego sam odmah krenuo gledati 500. 250 i 300 se nikako ne može uspoređivati sa 500. Vozne karakteristike su drugačije, kočnice bolje, a potrošnja nije extra veća. Jedino je malo veća rega i osiguranje ali nije opet extra.

steeef:
opet subjektibno mišljenje..većina gleda danas na ekonomičnost..
a za 500 je skuplje i održavanje i dijelovi i veća potrošnja i skuplja rega,gume i bla bla pa dok se sve stavi na hrpu,razlika u godišnjim davanjima je i više nego osjetna.

abarth46:
300ie jer njega možeš naći novija godišta neg 250!!! ja imam 300 mašinu na bevu i  :icon_thumright:

danc00:
Također za 250 Nexus...sve ide u prilog njemu, 300 tka nije po ničem bolja osim kaj su skuplja davanja!

250 ili 500 .....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju