Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Poceo opet sarafit po baotianu, i ova gljiva mi vise zivce popila koliko je bucna pa sam se odlucio vratit airbox... E sad zanima me jel se moze malossi redsponge kupit neki univerzalni pa da si sam iskrojim oblik,,ako ne onda koji skuter ima najvecu spuzvu pa da od njega uzmem i izrezem kako bude trebalo ?
kolko ja znm moze se kupit komad red sponge-a i onda si rezes kolko oces,ima raznig velicina!mislim da cak ima na ms shopu!
Citat: Matija97 - 23 Kolovoz, 2012, 00:13:32kolko ja znm moze se kupit komad red sponge-a i onda si rezes kolko oces,ima raznig velicina!mislim da cak ima na ms shopu! tooo jeee toooo sta me zanimalo
Citat: stunt_master - 23 Kolovoz, 2012, 00:19:46Citat: Matija97 - 23 Kolovoz, 2012, 00:13:32kolko ja znm moze se kupit komad red sponge-a i onda si rezes kolko oces,ima raznig velicina!mislim da cak ima na ms shopu! tooo jeee toooo sta me zanimalo Pa zato sam ti i rekao potrazi po sc-u
ocu i ja red sponge... idem sutra gledat po ducanima ko to ima pa bum si i ja to iskroio... ima da odma dobijem 2 konja
ja bi se vrlo rado rijesio pečurke kad bi nasao neki airbox koji ne izgleda kao go*no
Citat: zedooo - 23 Kolovoz, 2012, 18:05:36ja bi se vrlo rado rijesio pečurke kad bi nasao neki airbox koji ne izgleda kao go*no slabo ti to trazis... http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289320594529616&target=productdetail&category1=A&category2=CAT
Citat: cvele60 - 23 Kolovoz, 2012, 19:44:37Citat: zedooo - 23 Kolovoz, 2012, 18:05:36ja bi se vrlo rado rijesio pečurke kad bi nasao neki airbox koji ne izgleda kao go*no slabo ti to trazis... http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289320594529616&target=productdetail&category1=A&category2=CATsta je ovo, komad predatorovog odijela? lol pa ne bi to stavio na skuter ni da mi poklonis ustvari aj pokloni mi
sta je ovo, komad predatorovog odijela? lol pa ne bi to stavio na skuter ni da mi poklonis ustvari aj pokloni mi
Citat:sta je ovo, komad predatorovog odijela? lol pa ne bi to stavio na skuter ni da mi poklonis ustvari aj pokloni mi