Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa za dell 17.5
marino44:
:'( problem jooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
puca pa ga puca iz auspuha mako sam 17.5 karburator mislio sam da je zbog njega nesto pucalo i stavio nazad 12 na kojemu mi je motor radi sasvim dobro sad vise ne radi :((((
motor radi i vozi ali ne ubrzava nikako do nekih 40kmh jedva i javljaju se pucanja iz auspuha sta bi to moglo biti ????
sta da pogledam help pls (al sam se usrecio sa 70ccm :(( )
Bero:
probaj posuditi nečiju bobinu, ali fergazer ti je definitivno krivo poštelan uz sve to
@ josip, pričao je 3alfa3 o tome (tanjoj igli i uz to manjoj dizni) i ja sam ovo ljeto štelao iglu i stvarno se dizna mora jako smanjiti ako staviš bogatiju iglu, logično i istinito
za ostale koji štelaju debljinu igle, pazite da ako staviti siromašnu iglu da vam motor ne zariba, jer razlike u boji sviječice su jako velike
marino44:
Danas sam promjenio drugu svjecicu i motor vozi tu i tamo pukne iz auspuha ali ful sitno ,medjutim motor ne ide ko prije
pogledat cu usisne lamele ..
siljo5555:
skini usis sa skutera mozda na oko izgleda dobro al nezatvaraju ko prije, stavi usta na usis i probaj vuc zrak ako prođe malo nije dobro nesmije proc nimalo.......
marino44:
napokon sam dosao do zakljucaka u cemu je problem !!!!!
naime airbox(red sponge) mi daje premalo zraka za karburator 17.5 jer je bio predvidjen za 12mm karburator i izgaraju mi svjecice nakon 5 min voznje i pocinje pucati iz auspuha,iskra na svjecici poslje tih pucanje je slaba gotovo nikakva
vec mi je receno da u karburator stavim ako koristim airbox diznu velicine 80-85
ali me zanima koliku rupu cca bi trebo busit na airboxu da dobije vise zraka ???????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju