Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa za dell 17.5
dhorvat:
hej, kaj nije autor teme reko da mu se guši kad izvadi lulicu? Pa znači da je premalo goriva. Trega dić iglu ili staviti šiljastiju iglu, a naravno, treba i dosta veća glavna dizna :icon_thumright:
marino44:
ma gusio mi se je sa starim dell 17.5 el cok koji je imao diznu 95, stavio sam drugi sa manualnim cokom dizna nema oznake na dizni(na njemu radi sa airboxom ) dns cu se poigrat jos malo sa tim pa vam javim rezultate , samo da nije ponovno nesto krepalo jer cu onda popiz....
Bero:
--- Citat: dhorvat - 04 Rujan, 2012, 08:45:56 ---hej, kaj nije autor teme reko da mu se guši kad izvadi lulicu? Pa znači da je premalo goriva. Trega dić iglu ili staviti šiljastiju iglu, a naravno, treba i dosta veća glavna dizna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
brijem da je reko da kad skine airbox da mu ide bolje :/
Bero:
--- Citat: marino44 - 04 Rujan, 2012, 11:52:45 ---ma gusio mi se je sa starim dell 17.5 el cok koji je imao diznu 95, stavio sam drugi sa manualnim cokom dizna nema oznake na dizni(na njemu radi sa airboxom ) dns cu se poigrat jos malo sa tim pa vam javim rezultate , samo da nije ponovno nesto krepalo jer cu onda popiz....
--- Kraj citata ---
automatski čok zna zezat pa se može uključiti usred vožnje i tako.. uvijek je bolji manualni
Josip:
--- Citat: dhorvat - 04 Rujan, 2012, 08:45:56 ---hej, kaj nije autor teme reko da mu se guši kad izvadi lulicu? Pa znači da je premalo goriva. Trega dić iglu ili staviti šiljastiju iglu, a naravno, treba i dosta veća glavna dizna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bas suprotno, siljasta igla trazi manju diznu jer je bogatija :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju