Pozdrav kolege
Znam da nije pitanje u vezi ebaya al ima veze s tim Prvi put naručujem na Dx-u i kupim 18.4. neku žarulju za skuter i fino je platim. Poslano je 23.4. i još nema tome ni traga ni glasa, a evo prošlo je već 20 dana pa me zanima šta da sad radim ?
Jel ide procedura kao na ebayu da ako prođe 35-40 dana mogu tražit povrat novca, a poslije toga ništa il je ovdje kraći period ? Ovaj Deal extreme je cijeli nepregledan i nigdi ništa ne piše, čak ni u FAQ-u, neznam niti od koga sam naručio žaruljice .. Ma katastrofa je
dostava sa dx-a je kao i kod ebay-a, sve je upitno kako šalju, brodom, avionom ili pješice
ako nisi dodao koji dolar za tracking # sa kojim dobivaš i osiguranje paketa, slobodno zaboravi artikl koji si naručio
jedina opcija je da se tužiš sa online szk i kod njih napišeš problem i onda je upitno što i kako dalje, dal će ti oni vratit novce ili će ti reći da naručiš još nešto pa će ti oni poslat još jednom taj proizvod koji nije stigao
PP tužba je li-la jer se oni deklariraju kao firma koja prodaje sve i svašta i imaju opravdanje da si mogao platit dodatni dolar dva da si osiguraš proizvod
sačekaj još malo, možda stigne za koji dan...
imam i ja narudžbe sa ebay-a koje su naručene tog istog datuma i još mi nisu stigle
što manje očekuješ to će prije doći