Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
roc:
Nije mi jasan taj ebay pa da vas pitam.
1. Nije mi jasno kad piše free shipping, a frajer je u hong kongu i to meni dode da ne moram platit dostavu?
2.Cijena koja piše je ona stvarna ili se na to mora stavit bid pa vidjet oce li proc?
3.Koliko se ceka paket s drugog kontinenta(okvirno)?
Nadam se da sam bio jasan :toothy10:
Poggiali:
--- Citat: roc - 16 Prosinac, 2012, 15:44:39 ---Nije mi jasan taj ebay pa da vas pitam.
1. Nije mi jasno kad piše free shipping, a frajer je u hong kongu i to meni dode da ne moram platit dostavu?
2.Cijena koja piše je ona stvarna ili se na to mora stavit bid pa vidjet oce li proc?
--- Kraj citata ---
-ako je free shipping, a odabrao si Hrvatsku, onda je free, i nema razmisljanja :P
-ako je buy now, ponda je to ta cjena, ako je bid, onda je na aukciji, to uglavnom zaobilazi, jer nije vredno truda u 99% slucajeva
- meni je vecinom sve dolazilo unutar 3 tjedna, dosta toga unutar 2 ...
anabellas:
--- Citat: roc - 16 Prosinac, 2012, 15:44:39 ---Nije mi jasan taj ebay pa da vas pitam.
--- Kraj citata ---
1. znaci ovako cijene na kojima pise free shipping su ti sto se tice dostave besplatne, znaci platis samo onu cijenu koja ti pise.. (gle netko tko salje si naruci cijeli kontejner i ceka da se napuni, ne salje samo tebi nego njima na stotine tako da mu se isplati)
2. cijena na kojoj pise buy now je stvarna, a na kojoj pise place bid ti je aukcija, ja ne stavljam obicno to, neda mi se zezat sa time.
3.paket ti se najcesce ceka izmecu 2 i 4 tjedna, imo sam iskustva da ako iz amerike narucim da dode i prije ali obicno sva roba iz kine mi dolazila za kojih 3 tjedna
roc:
Hvala na odgovorima
anabellas:
--- Citat: roc - 16 Prosinac, 2012, 16:42:13 ---Hvala na odgovorima
--- Kraj citata ---
Np, nisam vidio da je decko vec odgovorio , ali dobro je odgovorio ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju