Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (348/354) > >>

SCANIA R500:
Ma nece ne brini.... Al novcanik hoce

zvonkec92:
Gamad lopovska pokvarena, meni neki dan oderali 109kn PDVa i tih govana na predmet od 29.99$ znaci ispalo me debelo preskupo i od sad cu jako dobro pazit kaj narucujem i odakle

PchelaUbica:
E hvala . To je to. Jer znam sta dobijem ako je iznad 160.
Jednom sam narucio za 170 kn i na kraju sa tim pdvom i svim sranjem izaslo me oko 300 kn. Tak da vec dugo ne narucujem van EU vece iznose od tih 22 eura.

Eo u 2020 sam nekih 40-50 posiljaka narucio do 160 kn i nikad nista nije islo na pregled sve do sada.
Nije strasno ako je 20 kn al svejedno je pljacka.  Zasto bi dao zbog njihove sumnje. Tj greske

ivano_007:
A šta da ja kažem, šta su mi zaustavili paket iz Nizozemske na carini i tražili račun i ustanovili da ne prelazi 22€ i naplatili 20kn poštarine iz Zagreba. Ejjj, paket iz Nizozemske, EU. Ali nije vridno mojih živaca, eto im 20kn ako će ih izvuć to :toothy11:

challenbeen:
Jel itko zna gdje ovo ima za naručiti sa EU skladišta do 100 kn sa poštarinom za minimalno 20 komada  :dontknow:

https://www.banggood.com/50pcs-U-Type-Clips-For-Bronze-Tone-Metal-Spring-Plate-Car-Door-Panel-Spire-Fender-Screw-Fastener-Nut-p-1410754.html?rmmds=detail-left-hotproducts&cur_warehouse=CN

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju