Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (332/354) > >>

sasha2511:
a nemam nis kupljeno da cekam trenutno..
a preko paypala te baci na ebay jelda?
bas su sjebali ako je tako..

Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk

zvonkec92:
Preko pay pala se jos nisam zalio al izgleda da cu morat

avr freak:
Ekipa bok. Prije svega sorry na dizanju teme iz "mrtvih" ali znam da smo nekad tu o tome raspravljali.

Nakon dugog natezanja sa prodavačem trenirke, prijavio sam Paypalu da nije došla nakon dva mjeseca. Kupljena 09.12.2019.
U međuvremenu taj shop je kao preuzela druga kompanija te mi javljaju da nažalost neznaju tko je i kako slao, da će provjeriti i javiti se povratno..
Odgovora naravno nije bilo te sam opet slao upit i dobio odgovor da najbolje da prijavim direktno na Paypal problem koji imam, pa će oni dalje
goniti koji su razlozi jer neznaju detalje.. 75E je cifra o kojoj se radi.

Mene sad konkretno zanima, prodavač kao mora odgovoriti na upit mailom do 20.01.2020, ti podaci mi pišu kada uđem u resolution centar Paypala.
Ako on ne odgovori, koliki je postupak nakon toga i šansa da stvarno dobijem novac natrag? Trenirka stvarno nije došla, nemam razloga lagati. Kod
slanja tj potvrde slanja s njihove strane nije bilo nikakvog broja za praćenje pošiljke.

Isto tako me zanima, ako i dobijem taj povrat. Dali Paypal uzima kakvu naknadu ako prebacujem novac natrag direkt na karticu tj da mi nije na Paypal
balansu tj raspolaganju. Hvala unaprijed.

:hello:

tutnja:
Mislim da je rok u kojem paypal rješava žalbe do 90 dana, dugo ga nisam koristio, tako da nisam siguran..
Šanse su velike da dobješ lovu nazad, samo treba strpljenja. Još nisam čuo da nekom nisu vratili novce u takvim slučajevima.

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

avr freak:
dobio sam dns mail, case xxx has been closed. ..you have received a refund of..
nije plaćeno kreditnom karticom nego sa Visom, u njihovoj zadnjoj rečenici piše da
bi moglo proći i do 30 dana dok ću kao vidjeti na kartici. Na paypalu piše normalno + taj iznos kao zadnja transakcija.

Dali stvarno to traje 30 dana ili bude do vidljivo već kroz par dana? Mislim nije da je hitno, hvala Bogu da sam dobio taj povrat jer
mu se opće nisam ni nadao, ali ono.. 3mj 600kn u zraku  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju