Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (313/354) > >>

sasha2511:
ipak ima tracking..  zagubili su, ni prvi ni zadnji put..

from my x500

ljubo46:
Za 4 radna dana paket s taiwana stigao u bj mislim stvarno svaka cast  :icon_thumright:

martin gpr:
Dečki naručio sam si za kawasakia auspuh kineski replika akrapovica tezak 1600g s aliexpresa cifra je 330 kn ehhh ali sad mi je doma došel poziv za carinu da moram donjeti potvrdu o naruđbi i koliko sam ga platio i onda ceju ga cariniti i poslati meni iz zga pa dali znate po cemu oni to racunaju carinu i kak određuju koj paket ide na carinu dali po težini? Ili iznosu novcanom? Ili cemu?

sasha2511:

--- Citat: martin gpr - 23 Rujan, 2016, 11:03:50 ---Dečki naručio sam si za kawasakia auspuh kineski replika akrapovica tezak 1600g s aliexpresa cifra je 330 kn ehhh ali sad mi je doma došel poziv za carinu da moram donjeti potvrdu o naruđbi i koliko sam ga platio i onda ceju ga cariniti i poslati meni iz zga pa dali znate po cemu oni to racunaju carinu i kak određuju koj paket ide na carinu dali po težini? Ili iznosu novcanom? Ili cemu?

--- Kraj citata ---
sve iznad 160 kuna cini mi se ide na carinu tj. placanje pdv-a..  platit ces 25% od cijene + 60kn carinski troskova..

from my x500 on TT

martin gpr:
Od kad to? Narucio sam i namotaje za 230 kn pa nije bilo carine?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju