Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (304/354) > >>

Corector:
Dobiti ces odjeb, i upit da si uzmes evo teve.

Gle oni su u poziciji da jebu, i kod njih je paket, dobiti ces ga tek kad platis i kraj price.

Isto ce ti se desiti kad ti izgube paket ili ga zdrobe, dobiti ces ga tek kada platis, a onda se zali na brojeve telefona u Somaliji, portiru na ulazu koji ce ti reci da mpras biti jako jako jako jako 70 godina zivota uporan, i naravno platiti ces i crveni kriz pazi po zakonu si obavezan ga platit, ma j**** ti sve, odnesti cu osobno necu dat da ide preko njih jer je naknada veca od uplate krizu, i opet ce te pitati a jel oces evo teve

andy:
Ne trudi se s prigovorima i sl.
HAKOM je sve jasno obrazlozio na svojim stranicama

https://www.hakom.hr/default.aspx?id=7622

Small packet je poslan od Kineza prema tebi s namjerom da primatelj plati poštarinu, dakle on ju uopće nije platio. Tj. ako i je, to je onda samo neki sitan dio i tu se pošta pronašla kao oštećena i traži naknadu za dostavu.

Stvar je isključivo u small packet tipu posiljke i iako piše free shipping - ni prodavač ga u ovom slučaju nije platio, tako da...

petarpan:
cek, ak dodjes u dane crvenog kriza oni te natjeraju na ''DOBROVOLJAN'' prilog?

MikiB:
Nije eBay ali je MS trgovina danas sam naručio i koliko inače traje dostava da dođe

Sent from my iPhone using Tapatalk

balicdim:
svaki prodavač. kako na ebay tako na aliexpress i svim ostalim importnim stranicama deklarira par svtari za koje on ne odgovara

As the buyer, you should be aware of possible:

- delays from customs inspection.

- import duties and taxes which buyers must pay.

- brokerage fees payable at the point of delivery

znam da je bolno kad moraš ostavit pare ali oni se tako ograđuju godinama samo što rijetko tko čita mala slova

mene jedino zanima kako ću sad proći jer imam paket koji sam platio 0,69USD, jučer sam dobio obavjest za preuzimanje paketa a iduća 4 dana radim od 7 do 19 što znači da do ponedjeljka nemogu podić paket

znači 4.5kn za njihovu uslugu dostave paket po kojeg moram sam ići
ležarina od 1,10kn po danu što znači 5-6 dana je kod njih zauzima im 2 kvadradna centimetra što me izađe dodatnih 5.50 ili 6.60kn
ukupno preko 10kn njihovih "usluga" a proizvod me koštao manje od 5kn...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju