Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
igor.sb:
sorry uvrijeđeni, jesam napiso 160kn, a ti se pravis pametan
kad si pametan sta onda pitas koliko je :laughing7:
bjela04:
--- Citat: TomTomislav - 23 Listopad, 2012, 22:13:14 ---
--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2012, 22:03:21 ---
--- Citat: TomTomislav - 23 Listopad, 2012, 21:57:48 ---igor lupiš pa laže..ti veliš 160kn a tu piše 300kn...
A dal ima tezina paketa i opseg veze kakve s vrijednosti?
--- Kraj citata ---
vidim da si po obicaju malo mutav :P
pa ne znas sta si procitao, kljucna rijec je ne komercijalne naravi, nadam se da znas sta to znaci
160kn i tocka odma ispod ti pise sam treba malo procitat
--- Kraj citata ---
Mutav ti je znaš tko.....sta koji kur... komentiraš ak si debilan,trazio sam konkretan odgovor a ne nekog sfustriranog lika da m sad tu sere.
--- Kraj citata ---
nije problem tko je mutav problem je sto je to pitano i receno vec par puta...
igor.sb:
mutav sam ja sto se trudim objasniti ukratko
al klasika ovog foruma, traze odgovor, kad ga dobiju, onda opet tepu po svom
a sve ima napisao na 2. stranici ove teme, al ne vrijedi
gagi stajl
igor.sb:
i jako bitna stvar za one koji citau samo prvih par redova ili ne kuze sta su procitali
Pod vrijednosti pošiljke od 160,00 kuna smatra se samo vrijednost robe, ako su troškovi dopreme razdvojeni od cijene same robe. Ukoliko je roba kupljena sa dopremom i nije razdvojen dio koji se odnosi na dopremu od same vrijednosti robe, ukupan iznos uzet će se kao vrijednost pošiljke.
tj.
ako vrijednost robe ne prelazi 160kn ne placas carinu, bez obzira bila postarina free ili ne
a ako vrijednost robe prelazi 160kn, carina ide i na vrijednost postarine
npr tomislav kupi mob (sonim land rover s1 npr) koji kosta do 160kn, a postarina je 50kn ne placa carinu
ako kupi mob od 160 i postarina 50kn, carini se na vrijednost 160+50
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&_stpos&_fcid=53&gbr=1&_localstpos&_sacat=0&_from=R40&_clu=2&_nkw=sonim%20land%20rover%20s1&_sop=15
naivcina
Drnda:
tesko je danas naci nesto potrebno da je ispod 160 kn :icon_biggrin:
btw, koliki je postotak koji udara carina za vrijednost robe recimo 500 kn i 150 kn postarine, jel to neki fixni postotak ili kako ide..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju