Općenito > Generalno o skuterima

POMOC u odabiru skutera???

<< < (10/12) > >>

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 17 Studeni, 2006, 05:40:15 ---osobno nikad ne bih kupio rabljeni skuter s tuniranom masinom... to je uvijek macak u vreci koji se moze pretvorit u vrecu bez dna!

--- Kraj citata ---
Pa to kupuje onaj koji zna nesto o skuterima... :-)

filiplatinovicz:
U takvim situacijama često ni jedno znanje nije dovoljno... osim mozda tvojeg!

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 17 Studeni, 2006, 14:26:53 ---U takvim situacijama često ni jedno znanje nije dovoljno... osim mozda tvojeg!

--- Kraj citata ---
A cuj, ako nesto znas mozes po zvuku dijagnosticirati jesu li otisli lezajevi radilice, treba li ih mijenjati, po izgledu dijelova vidis pusta li gdje ulje, voda, benzin...
Po potrebi i zahtjevas da se skida deklo kako bi vidio u kakvom je stanju prijenos, sto ima od dijelova... Sada jasno da nemozes vidjeti u kakvom su stanju klip i cilindar a ni radilica, ima li mikropukotina itd... ali covjek sa znanjem i odredjenim iskustvom ce bolje proci pri kupnji nego netko tko prvi put kupuje i nema pojma ni sto da gleda ni kako...

Ali da se razumijemo, klip cilindar, karike, lezajevi, prijenos, sve su to potrosni dijelovi i daje se zamijeniti bez problema... Nesto skuplje, nesto jeftinije...

roby44:
nikad nije bilo srece od rabljenog.
i oni s najvecim iskustvom ne znaju dok ne vide, a neces nekom rastavit motor samo da bi vidio.
ali naravno da se nesto da skuzit i po zvuku itd...

Mr J:

--- Citat: roby44 - 17 Studeni, 2006, 14:53:27 ---nikad nije bilo srece od rabljenog.
i oni s najvecim iskustvom ne znaju dok ne vide, a neces nekom rastavit motor samo da bi vidio.
ali naravno da se nesto da skuzit i po zvuku itd...

--- Kraj citata ---
Ja sam kupio rabljenu serijalu i mogu reci da sam zadovoljan...
Sada je to daleko od onog skutera koji sam kupio ali je sve po mome, znam ga u svaki detalj i tako znam na cemu sam a mogu ga i preventivno odrzavati... Istina, za to treba i vremena ali to me cini sretnim i ulazi u podrucje hobya tako da nije problem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju