Općenito > Generalno o skuterima

POMOC u odabiru skutera???

<< < (9/12) > >>

eladio:
hm.. ma tesko mi je reci.. kad bi ja za te pare vozio vrhunsku vespu ili neki skiper 150c ili tako nesto..

50ccm je za mene sporo  :redface:

ali, evo, ako je taj piggio stvarno dobro ocuvan BEZ PADOVA , onda on  :frajer:

roby44:

--- Citat: as - 14 Studeni, 2006, 23:58:28 ---Piaggio najkvalitetniji,drži cijenu,mogućnost tuninga,kočnice,ovjes,šasija  BEST!!!!!  :laughing7: :laughing7:
Derbi ,piaggio motor,piaggio atributi :laughing7:
Tgb - smeće,nema tuninga,kome ga prodati poslije?(provjereno nema dijelova,surađivao sa uvoznikom) :redface: :redface:
Kymco- stara Honda agregati,najružniji,pitanje prodaje,gubitak na cijeni :'( :-[

--- Kraj citata ---

ajde mi reci kak nema tunninga za TGB??
ili je tebi tunning nesto drugo...

filiplatinovicz:
kod kupnje skutera, ako je ikako moguće treba uzet novi... ima garanciju, nitko nije prdio po sicu i sam uhodavas motor!

Mr J:
Mislim da je najbolje rjesenje uzeti od nekog forumasa koji je ulagao u skuter i brinuo se o njemu... Taj je vjerojatno promijenio mnogo toga na njemu i zna oko skutera pa si siguran da ces dobiti dobru masinu... Nikada nemozes dobiti na cijeni koliko si ulozio u njega tako da pri takvoj kupnji dobijes mnogo vrijedniji skuter za male novce...

Npr. Moze se naci skut '03. godina sa kitom, spuhom itd... za 1000€   (a kada bi posebno isli uzimati te dijelove doslo bi vas skoro duplo)

filiplatinovicz:
osobno nikad ne bih kupio rabljeni skuter s tuniranom masinom... to je uvijek macak u vreci koji se moze pretvorit u vrecu bez dna!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju