Tehnički kutak > Injection
Piaggio NRG mc3
zeljko_sr:
jesi provjeravo svjecicu jel imas iskre jel svjecica mokra ako nije probaj za pocetak malo uspricat goriva sa spricom u usis tps skini airbox kutiju filtera vidi da u njoj nema smeca pa odma uspricas goriva u usis pa probaj onda verglat jel ce upalit ako svjecica je mokra probaj novu svjecicu pa javi jesi sta uspio
bobic:
Ah decki znam vam ja jako dobro kako origigi piaggio pumpa izgleda..ipak sam ju vec par puta rastavio i ocistio i sastavio skupa..
Al susjed je imal neku pumpu (niti sam nezna dal je za benzin ili vodu) koju je preko ebaya kupio za 80-ak kn neki kineski shit i cijela je od plastike i stavili na skuter i on normalno radil..al posto je od plastike odma sam je dole uzel..
I pošto sam tu pumpu videl..pa reko pitam?!
Moja pumpa je zastopana u membrani (onaj dio koji se nemoze rastaviti gdje je ulaz i izlaz goriva) i na sve moguce nacine sam pokusaval otstopati al neide..i sad moram nabaviti drugu pumpu..a kod moje motor jos uvijek radi i ako tko treba ja prodajem
Injektore i cijevi za dovod goriva i rezervoar sve sam ocistio..al pumpa i dalje jedva da daje gorivo..uzel sam je dole i tako isprobao..gorivo u ulaz a na izlazu par kapljica van ide
Lenko:
Imaš u zalepljenim temama detaljno čišćenje i ispitivanje pumpe. SVAKA SE MOŽE RASTURITI !!! Pa išamaraj malo, ne bacaj pare đžabe...
bobic:
@Lenko - Pa normalno da sam i po tome radil mislim nisam tu bezveze prijavljeni na forumu.. Al jesi ti ikad pumpu rastavljal?ak jesi onda znas da do membrane nemozes doci..osim motora..meni je negdje unutra zastopana ili se nesto sjebalo..motor mi radi al ne pumpa benzin van
Lenko:
Iskreno, nisam rasturao, ali sam gledao majstora dok je radio...
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju