Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG mc3

(1/7) > >>

bobic:
Pozdrav dečki!!
Nov sam na forumu pa sam valjda dobro postavio svoju temu.ako ne unaprijed se ispričavam :)
Imam piaggio nrg mc3 iz 2003.g. koji je karambolirani. a to se dogodilo prije 5 god. dakle tolko godina je stajao i nije ga nitko palio.
Sad sam ga uzeo i preko zime ga mislim složit tak da bude spreman za iduću sezonu.
Treba mijenjat prve vilice to već imam doma. Oba retrovizora i onu prednju masku na volanu.(ako ima ko na prodaju slobodno se javi   ;D )
ostale plastike koje su popucale mislim da mogu popravit al vidjet čemo.
Što se tiče motora valjda je sve ok to če poslije majstor provjeriti..al za sad ne pali. Kad dam kontakt nema onog zujanja koji je
valjda za neku provjeru ili?  ??? pumpa goriva vrti i čuje se da radi tak da je valjda sve ok s njom. i onda ga pokušam upalit al motor samo vergla.
Evo koje greške mi javlja: 8,9,3,6,7,12,4,5,14,21 (nekako mi se čini da puno  :icon_scratch: )
ima gdje lista da piše što koji broj znači?
ako ima tko kakve rezervne dijelove za prodat slobodno se javi  :icon_thumright:
Svi odgovori ili savjeti su dobrodošli  :hello:

Lenko:
Ups, izvini !!! Nisam video...
Imaš na početku sekcije INJECTION http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,66060.0.html
Kad počneš reset grešaka, pusti ga da odvrti sam 4 puta, da bi se greške resetovale. To traje do 20tak minuta, ili dok se blinkalica ne ugasi. Ako i dalje ponavlja neke greške, onda postupi po naređenju !

Grale:
znači prvo stavi pun akumulator ili ovog spoji na punjač dok očitavas greške...
lenko ti je dal temu kak se radi brisanje i kaj koja greška znači...
kak mislis nema zujanja ali pumpa vrti?

bobic:
gle fakat gdje piše  :icon_scratch: nisam vidio
pod 12 mi je greška injektora goriva               Isto kao i za grešku 11: Relej injektora potrošen, Izgorio osigurač...jel mi može tko odgovorit gdje se to nalazi pa da provjerim. Nadam se da nije neispravan

bobic:
@Grale- imao je kolega isto takav skuter i kad je dao kontakt onda je to JAKO glasno zujalo.a sad kaj točno neznam.
A on više nema skuter da bi provjerio što je to.a kod mene se jedva čuje kako pumpa goriva radi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju