Tehnički kutak > Injection
DiTech ne pali na alnaser a na kurblu da!
Lenko:
Bato, aj ti pusti da pumpa odradi svoje (da bi nabila svoj pritisak), pa to ponovi par puta uzastopno, pa ga tek onda upali. Pa nam javi ponašanje...Ok ?
Grale:
ne igra to tolko veliku ulogu kaj ne pušta da pumpa odvrti...ko od vas na autu čeka?
pošto imas kurblu,kakva je pod nogom?
maki 225:
--- Citat: Grale - 26 Kolovoz, 2012, 10:15:22 ---ne igra to tolko veliku ulogu kaj ne pušta da pumpa odvrti...ko od vas na autu čeka?
--- Kraj citata ---
Kako neigra,ako neodvrti do kraja nema dovoljan pritisak.
r4ptor:
--- Citat: Grale - 26 Kolovoz, 2012, 10:15:22 ---ne igra to tolko veliku ulogu kaj ne pušta da pumpa odvrti...ko od vas na autu čeka?
--- Kraj citata ---
dobra je, i rukom sam probao okretat bez poklopca varia radilicu i otpor je dobar, nisam baš neiskusan šta se tiče toga
--- Citat: maki 225 - 26 Kolovoz, 2012, 10:33:44 ---
--- Kraj citata ---
Kako neigra,ako neodvrti do kraja nema dovoljan pritisak.
--- Kraj citata ---
Ma jel? :nono:
Ta pumpa se ne gasi kad nabije pritisak nego kad odradi svojih 8 sekundi. Također, ti kad ugasiš motor ako su sve brtve i regulator ispravni pritisak u sistemu goriva ostaje, te praktički nije niti potreban "prime" prime služi da ako ostaneš bez goriva ili nešto da ne moraš alnasati da bi pumpa radila
između ostalog probao sam i čekati i nema razlike i uvijek sam ga palio na pola prime-a osim kad recimo mjenjam crijevo goriva ili slično pa je potrebno par puta pustit da odvrti :hello:
Kamba:
...u svakom slučaju je bolje ostavit pumpu da odradi svoje nego ju prekidat,reci ti šta hočeš... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju