Tehnički kutak > Injection
DiTech ne pali na alnaser a na kurblu da!
Grale:
da nisu zupci na radilici zlizani ili zupcaniku pa dok bendix uhvati,ovaj se samo vrti oko radilice
r4ptor:
pa nije, rekoh da je to sve ok, i da nekad upali odmah nekad jedva, a nekad ne uopće :icon_scratch:
dakle idem snimit kak ne želi zapalit i naravno kakvu sreću imam upali svaki put :notworthy:
ali uglavnom kako se vidi pri prvom paljenju kad "prima" e tak nekad zna primat po 20 sec verglanja i ne upali uopće, na kurblu od prve ili eventualno druge upali
i nešto onog zvuka dok upali "reskog" možda čujete na videu
maki 225:
Kompresija,a a da ti sacekas dok pumpa odvrti pa onda palis,ovako ces ga samo sjebat.
*JOHNSON*:
1.Cekaj covjece dok pumpa odradi svoje,vako ces je smao pokvariti
2.Frend ima isto takog ditecha i isto tako slabije pali,al sam skuzio kad krene tak verglat sam malo gasa da i on upali odma
r4ptor:
--- Citat: maki 225 - 26 Kolovoz, 2012, 09:39:06 ---Kompresija,a a da ti sacekas dok pumpa odvrti pa onda palis,ovako ces ga samo sjebat.
--- Kraj citata ---
Šta će se sjebat i zašto?
--- Citat: *JOHNSON* - 26 Kolovoz, 2012, 10:00:50 ---1.Cekaj covjece dok pumpa odradi svoje,vako ces je smao pokvariti
2.Frend ima isto takog ditecha i isto tako slabije pali,al sam skuzio kad krene tak verglat sam malo gasa da i on upali odma
--- Kraj citata ---
1. isto pitanje
2. s gasom je još gore, ko da si ga odsjeko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju