Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu

<< < (7/27) > >>

Lenko:

--- Citat: du_vlaho - 26 Kolovoz, 2012, 12:10:37 ---možda je problem u instalaciji il ECU-u?

si probao greške pregledat?

držiš gas na max, daš kontakt... crvena ti se upali, ugasi, i kad se opet upali pustiš gas i brojiš treptaje...

možda to što otkrije  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Očitavanje grešaka !!!

Grale:
greške resetirane,ne pokazuje ni jednu,svjecica ispravna,tps resetiran...
kompresije ima,i prije 2 tkm su stavljene nove karike i zeleni injector...
pumpa goriva i akumulator dobri...jedino su neki osiguraci gore za koje se ne vidi kolko su,pa bi to trebalo izmjenit...ne znam kolko bi oni imali utjecaja...
semering na strani variomata također dobar

Lenko:
Ponavljam: bez merenja kompresije i pritisaka - ništa ! Sigurno negde vuče falš vazduh ! Pribajte da ga nafajtajte sapunicom, možda pokaže mehuriće...Kolega je stavio magnet i pik up od drugog, pa je proradio ! Kad je vratio svoj, i ovaj je proradio i radi dan-danas. Ništa drugo nisu čačkali...A semering iza magneta, baca li šta ?

ivek_sr:
u tim slučajevima se poseže za drastičnom metodom a to je pomicanje šerafića na tpsu da bi se dobio adekvatan ler

Lenko:

--- Citat: ivek_sr - 26 Kolovoz, 2012, 12:50:37 ---u tim slučajevima se poseže za drastičnom metodom a to je pomicanje šerafića na tpsu da bi se dobio adekvatan ler

--- Kraj citata ---
Ja sam i to radio, ali nije urodilo plodom ! Čak sam i skidao leptir sa TPSa, naknadno štelovao, ali opet isto !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju