Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu

<< < (6/27) > >>

MorphiusKC:
pa nemogu da vjerujem,mast sam mu izvadio danas,vozio se sa curom na skuteru,ide ko zmaj,ne trokira nista,ljepo ubrzava,90 kmh po brzinomjeru ide sa nas dvoje,ispraznio mu pola tanka goriva al on jos uvjek nece da bude normalan u ler gasu....pa sta da mu radim da bude normalan...

Lenko:
Isto kao i meni...Dok se ne izmeri pritisak i videti gde ga gubi, ništa. Sigurno negde gubi pritisak i to veoma brzo...zato i treba da se premeri i pritisak i kompresija ! A podatke o pritisku imaš u Manuelu...

MorphiusKC:
probat cu te pritiske pogledat,dal gdje pusta ili ne,sutra cu ici na Tehnicki poznam nekog tamo pa me mozda i pusti,objasnio sta je na stvari pa cemo vidit,drzte fige

Lenko:
Znači, na mesto svećice, se stavi manometar, zavergla, i onda se očita kompresija. A za pritiske, običan manometar sa račvom se stavlja između kompresora i nosače inektora. Za merenje pritiska pumpe, druga vrsta kompresora, koja se stavlja između pumpe i nosača inektora. Mere se pritisci na kontaktu, leru i pod max gasom.

du_vlaho:
možda je problem u instalaciji il ECU-u?

si probao greške pregledat?

držiš gas na max, daš kontakt... crvena ti se upali, ugasi, i kad se opet upali pustiš gas i brojiš treptaje...

možda to što otkrije  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju