Tehnički kutak > Injection
aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu
steeef:
--- Citat: MorphiusKC - 12 Rujan, 2012, 21:03:01 ---
--- Citat: Grale - 12 Rujan, 2012, 20:58:47 ---naručiš prek webshopa zamjenski klip s karikama i set dihtunga...
rms ima set dihtunga za kojih 80 kn,sad dal to valja :dontknow:
možda ima i klip rms-ov,najbolje da odeš u krešo pa pitaš
--- Kraj citata ---
danas sam razgovaro s kolegom s posla,on ima nekakav popust na dijelove pa cu preko njega uzet dijelove,mozda ak bude imal volje pa mi ga bu on slagal...
--- Kraj citata ---
onda srećno ;)
zeljko_sr:
dopeljaj taj skuter do bjelovara i ja ti ga budem slozio ili da ja dodem do kc ditecha u dusu znam a bome imam i djelova :)
MorphiusKC:
--- Citat: zeljko_sr - 12 Rujan, 2012, 22:05:40 ---dopeljaj taj skuter do bjelovara i ja ti ga budem slozio ili da ja dodem do kc ditecha u dusu znam a bome imam i djelova :)
--- Kraj citata ---
dopeljal bi ti ja ditecha do bjelovara,al nemam prevoza nikako do tamo... :'(
zeljko_sr:
da imam novaca za gorivo doso bi ja do tebe da ti ja dam djelove svoje koji su ispravni pa da vidimo sta je i da slozimo to sta ima 30 40 km do kc od mene po precki :D
MorphiusKC:
--- Citat: zeljko_sr - 12 Rujan, 2012, 23:31:54 ---da imam novaca za gorivo doso bi ja do tebe da ti ja dam djelove svoje koji su ispravni pa da vidimo sta je i da slozimo to sta ima 30 40 km do kc od mene po precki :D
--- Kraj citata ---
ma znam,nemas opce beda,gorivo je skupo,svi prelaze na skuterice da se peljaju skoro za djabe,ma slozit cu ja njega,evo sezona skoro gotova,do druge sezone ce on zablistat,nadam se :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju