Tehnički kutak > Injection
aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu
MorphiusKC:
--- Citat: Grale - 12 Rujan, 2012, 20:58:47 ---naručiš prek webshopa zamjenski klip s karikama i set dihtunga...
rms ima set dihtunga za kojih 80 kn,sad dal to valja :dontknow:
možda ima i klip rms-ov,najbolje da odeš u krešo pa pitaš
--- Kraj citata ---
danas sam razgovaro s kolegom s posla,on ima nekakav popust na dijelove pa cu preko njega uzet dijelove,mozda ak bude imal volje pa mi ga bu on slagal...
Lenko:
Samo Meteor, i to isključivo za Diteka ! Ostali ne izdržre ni 500km ! Ovde je sa karikama 38e. A RMS ima 2 seta dihtunga, manji i veći. Bolje je uzeti veći, ima više delova...
Lenko:
--- Citat: MorphiusKC - 12 Rujan, 2012, 21:03:01 ---
--- Citat: Grale - 12 Rujan, 2012, 20:58:47 ---naručiš prek webshopa zamjenski klip s karikama i set dihtunga...
rms ima set dihtunga za kojih 80 kn,sad dal to valja :dontknow:
možda ima i klip rms-ov,najbolje da odeš u krešo pa pitaš
--- Kraj citata ---
danas sam razgovaro s kolegom s posla,on ima nekakav popust na dijelove pa cu preko njega uzet dijelove,mozda ak bude imal volje pa mi ga bu on slagal...
--- Kraj citata ---
Ovde, registrovani majstori imaju popust 15-25% !
Grale:
jel to ovaj klip?
http://www.sip-scootershop.com/en/products/piston+meteor+for+aprilia+_met1767
Lenko:
Ne bih rekao...Davno je bilo, ne znam da li sa ili bez prozora...Znam da na čelu klipa treba da bude neka rupa, i to je dominantno...Po tome se razlukuje od ostalih...i treba voditi računa, koji se prečnik uzima, u zavisnosti od obrade cilindra, ako može još da se skida mesa...A to majstor koji obrađuje, treba da odredi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju