Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek vikend vožnja+street race :)
walkay:
Pa i moj kum vozi Drag race... :laughing7: moramo pogledati sexy wash! :o
balicdim:
--- Citat: krpaa - 29 Kolovoz, 2012, 01:17:45 ---Jaooooo ako budemo išli u 16h taman cemo propustit drag kvalifikacije i sexy car wash aaaaaa :o :o http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/296069_3940470584051_718614220_n.jpg ETO VAM LINK SA PROGRAMOM :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa ima i u 18:15 sexy car waš, a koliko traje mislim da nije vrijedno da se guram tamo među nedojebanim balavanderima koji nisu sisu nikad vidli
brate mili 15min pere ručno auto, a meni treba na onom automatu za pranje po 20 min ako ga nasapunjavam i ne usisavam, a ako ga perem da bude seksy onda traje i duže ;D
no dobro.......
i kad je onda sastanak?
walkay:
Jbg Miro, sise moramo svakako vidjeti, i ako se moramo gurati! ;D
balicdim:
--- Citat: walkay - 30 Kolovoz, 2012, 16:38:01 ---Jbg Miro, sise moramo svakako vidjeti, i ako se moramo gurati! ;D
--- Kraj citata ---
znam,......... serem....... ipak sam jedini oženjen ......... :toothy3:
ima da pravim reda, ako dođem u službenoj odori bit ćemo u prvom redu da bacamo curama sapun ;D
no jpš uvijek neznamo službeno vrijeme sastanka/polaska kod klupica
_r0bi_:
Jebale vas sise i karvoš ja sam na klupicama u pola 16,a vi draga gospodo kako vam srce zeli :icon_thumright: naravno ako nebude padalina ne dolazim jer "transformer" ili ti "bumbar" vozi i leti samo kad su idealni uvjeti :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju